Contacteer ons


Onze vakmannen kijken er alvast naar uit u een handje te mogen helpen bij uw projecten!

Uw vakman voor alle elektriciteitswerken en verlichting

Wanneer u op zoek bent naar een installateur voor uw elektriciteitswerken en verlichting, bent u bij TS Technics aan het juiste adres. Als professionele vakmannen realiseren wij dagelijks de meest uiteenlopende projecten voor elektriciteitswerken in Lichtaart en omstreken. Nieuwbouw, renovatie, voor particulieren en voor horeca, KMO’s en industrie: geen uitdaging is voor ons te groot.

Professioneel advies en lichtstudie

TS Technics in Lichtaart zorgt met plezier voor de installatie van uw nieuwe verlichting voor in uw woning of voor uw buitenomgeving. Voorafgaand kunt u rekenen op deskundig advies, want als bekwame elektriciens zijn wij perfect op de hoogte van alle mogelijkheden én knelpunten die bij het installeren van uw nieuwe verlichting komen kijken. Een goede lichtstudie voor uw woning, appartement, kantoor en handelszaak brengt veel duidelijkheid en al dan niet in samenwerking met een tuinaannemer krijgt ook uw buitenverlichting concreet vorm. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op deze elektriciteitsspecialist voor het uitvoeren van alle bijhorende elektriciteitswerken.

De perfecte verlichting voor binnen en buiten

Niet alleen het beste lichtplan, maar ook uw keuze in stijl en design spelen een belangrijke rol in het creëren van de juiste sfeer in uw interieur. Geheel in lijn met uw wensen en de bestaande bouwstijl adviseren wij u over alle mogelijkheden. Omdat wij ook duurzame LED-verlichting en handige en energiezuinige domotica installeren., zijn de opties nagenoeg oneindig! Ontdek alle mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de elektriciteitswerken die u plant: TS Technics staat u graag bij met raad en daad.