• TS Technics voor al uw projecten

    CONTACT

ELEKTRICITEIT

Wij zijn al jaar en dag een betrouwbare partner voor heel wat particulieren en zakelijke klanten in de regio. Deze elektricien uit Lichtaart staat tot uw dienst voor kleine elektriciteitswerken en herstellingen, maar ook voor het plaatsen van volledige en industriële installaties.

Meer info

VERLICHTING

TS Technics in Lichtaart zorgt met plezier voor de installatie van uw nieuwe verlichting voor in uw woning of voor uw buitenomgeving. Voorafgaand kunt u rekenen op deskundig advies, want als bekwame elektriciens zijn wij perfect op de hoogte van alle mogelijkheden én knelpunten

Meer info

DOMOTICA

Optimaliseer uw woon- en leefcomfort en kies voor onze handige domoticasystemen. Zowel in het kader van nieuwbouw als renovatie weten wij u de beste oplossing voor te stellen, die perfect voldoet aan uw verwachtingen en noden.

Meer info

TS
Technics

Aarzel niet en contacteer ons. Onze vakmannen kijken er alvast naar uit u een handje te mogen helpen bij uw projecten!
Bij TS Technics kennen wij onze stiel als geen ander en weten wij dan ook al uw elektriciteitswerken tot in de perfectie te realiseren. In de hele regio van Lichtaart, Antwerpen, Limburg, en Vlaams-Brabant kunt u op zijn ondersteuning rekenen. De kwaliteit en de hoge graad van afwerking die hij u verzekert door zijn vakmanschap, worden concreet vertaald in maar liefst 10 jaar garantie op zijn elektriciteitswerken.
De dienstverlening die wij bij TS Technics aanbieden, beperkt zich niet alleen tot algemene elektriciteitswerken. Omdat wij ook perfect thuis zijn in andere elektrotechnische toepassingen, kunt u beroep doen op één aanspreekpunt voor al uw werken, waaronder:
  • Het onderhoud van uw elektrische installaties
  • Het plaatsen van binnen- en buitenverlichting
  • De installatie van domotica en automatisatie
  • Het leveren en plaatsen van zonnepanelen
Omdat uw tevredenheid voor TS Technics essentieel is, luistert deze elektricien uitvoerig naar uw wensen en verwachtingen om ze vervolgens feilloos te vertalen in concrete oplossingen. Deskundig advies en begeleiding van uw eerste plannen tot en met de laatste afwerking… op deze vakman kunt u rekenen! Zowel in het kader van nieuwbouw als voor renovaties staan wij graag tot uw dienst: vraag daarom zeker een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze beste dienstverlening aan een eerlijke en correcte prijs.

OOG VOOR KWALITEIT & AFWERKING

ZONNEPANELEN OP MAAT

Gebruik maken van zonne-energie is een must voor alle mensen die milieubewust en energiezuinig willen leven.

Meer info

AUTOMATISATIE

U kunt op ons rekenen voor het optimaliseren en integreren van al uw technische installaties in één handig systeem, dat u alle comfort en veiligheid verschaft, maar ook energiebesparende voordelen met zich meebrengt.

Meer info

NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Wanneer u een nieuwbouwproject gaat afwerken is dit alvast geen zorg, want uw nieuwe elektrische installatie wordt steevast voorzien met hoogkwalitatieve materialen die aan alle vereisten voldoen.

Meer info

LICHTSTUDIE

Als bekwame elektriciens zijn wij perfect op de hoogte van alle mogelijkheden én knelpunten die bij het installeren van uw nieuwe verlichting komen kijken.

Meer info

ENKELE REALISATIES