Contacteer ons


Onze vakmannen kijken er alvast naar uit u een handje te mogen helpen bij uw projecten!

Uw elektricien voor nieuwbouw en renovatie

Wij zijn al jaar en dag een betrouwbare partner voor heel wat particulieren en zakelijke klanten in de regio. Deze elektricien uit Lichtaart staat tot uw dienst voor kleine elektriciteitswerken en herstellingen, maar ook voor het plaatsen van volledige en industriële installaties. Dankzij goed vakmanschap wordt de kwaliteit en veiligheid van de werken gegarandeerd, evenals een uitstekende afwerking van uw nieuwe installaties.

Alle nieuwbouw en renovaties

De basis van uw leef- en wooncomfort start bij een goed functionerende elektrische installatie die aan al uw wensen en noden voldoet, maar ook in regel is met de geldende veiligheidsnormen. Wanneer u een nieuwbouwproject gaat afwerken is dit alvast geen zorg, want uw nieuwe elektrische installatie wordt steevast voorzien met hoogkwalitatieve materialen die aan alle vereisten voldoen. Maar wanneer u een renovatieproject ambieert, kunt u best beroep doen op de expertise van een goede elektricien zoals  TS Technics. Wij gaan immers de staat van uw oude installatie na, voorzien de nodige eendraads- of situatieschema’s en voeren de nodige aanpassingen uit zodat uw elektriciteit weer perfect voldoet aan alle reglementeringen en voorschriften.

Uitbreidingen aan uw elektrische installatie

Maak gebruik van alle hedendaagse technologie en vereenvoudig uw leven dankzij de installatie van handige domotica en automatisatie, of kies voor een milieuvriendelijke elektrische installatie door het gebruik van zonnepanelen. Op maat van elk project heeft TS Technics uit Lichtaart wel een perfecte oplossing in gedachten. Ontdek onze realisaties in de regio en win gerust meer inlichtingen in over al onze mogelijkheden.